bet365

Stolpe ut!

Gårdagens tipp blev väl allt annat än lyckat. Det enda laget som levde upp till förväntningarna var Barcelona med Zlatan som framspelare. Inter blev bortsnurrade av Rubin Kazan men lyckades ändå få med sig ett kryss hem till Italien och AZ Alkmaar kryssade även dom mot Standard Liége. Alltså ingen lyckad afton.

Ikväll spelas 8 nya matcher i Champions League. Efter gårdagens resultat är jag sugen på revansch. Storlagen har relativt låga odds vilket öppnar för lite gambling.

Atletico Madrid som inte vunnit i ligan i år gästar ikväll Porto. Matchen känns på förhand intressant och oddset för en 1a på 1.90 (:Unibet:) känns spelvärd. Det kommer bli en tajt match med mycket kamp men det jag sett av Atletico denna säsongen så är 1an ingen omöjlighet.

Den andra matchen ikväll är Bayern München – Juventus. Bayern har spelat bra både i ligan och vann sin första match i CL med 3-0. Juventus ligger 2a i Serie A och känns heta. Men jag tror inte de räcker till riktigt mot tyskarna ikväll. 1an spelas för 2,10 på :Unibet:

Här i Karlskrona har det varit hockeyfeber hela sommaren. Nu har serien kommit igång och Karlskrona HK har börjat mediokert. Efter ett kryss, en förlust och en vinst möter man idag Kungälv borta. Karlskrona har blandat riktigt bra matcher med plattmatcher under försäsongen och under serieinledningen. 2an för 1,60 på :Unibet: känns inte alls lockande. Däremot känns 1an som ligger på 3,35 desto mer lockande. Eftersom det är en sån tajt match avstår jag spel.

2 matcher som man däremot kan tippa i kvällens div 1 F är matcherna mellan Halmstad – Gislaved och Mörrum – Pantern. Halmstad vann senast mot Olofström på bortaplan och Gislaved förlorade hemma med 5-2 mot Karlskrona. Gislaved ser ut att bli seriens stryklag. 1an spelas för 1,65 på :Unibet:

Mörrum har inte imponerat på mig med sitt spel. Pantern känns betydligt stabilare. 2an spelas för 1,50 på :Unibet:

På en fyrling får jag idag ihop oddset 9,88. Matcherna följer nedan.

Halmstad – Gislaved 1 (1,65)
Mörrum – Pantern 2 (1,50)
Porto – Atletico Madrid 1 (1,90)
Bayern München – Juventus 1 (2,10)
Odds: 9,88 på :Unibet:

Lycka till ikväll!

/Daniel

Skribent: Daniel

Är en av Odds Onlines nya spelbloggare! Ska bli mycket roligt och ser det verkligen som en spännande utmaning! Tippar helst fotboll men det kan bli inslag av hockey också.

Skriven den 30 september, 2009