Tennis, handboll och allt annat än fotboll

7/10

Sitter och följer ATP-tennisen i Peking. Verdasco har gjort det lite för spännande i första set mot Ferrero, han ledde med 4-1, tappade till 4-4 men kunde till slut vinna med 7-5 och nu blir det lite nervöst inför andra. Fortsättning följer.

Det finns inte så mycket fotboll att tillgå nu när det vankas VM-kval, d.v.s. jag avstår allt spel på spanska cupen och vad det nu är som spelas ikväll.

Istället har jag hittat något intressant i handbollens Champions League och drabbningen mellan RK Zagreb och det svenska bidraget Alingsås. Och då menar jag inte hemmaoddset på 1,01 som finns hos ”mitt” spelbolag. Jag har fastnat för överspelet med line 55,5. D.v.s. att det kommer göras minst 56 mål i matchen. Oddset: 1,85.

Zagreb har på sina (två) inledande hemmamatcher i ligan gjort 41 mål i genomsnitt. Och det känns som att de lätt kan göra 34-36 mål ikväll (utan att veta skadeläget i lagen). Då behöver bara Alingsås göra 20-22 mål för att spelet ska sitta. Slutresultat 35-21? Det räcker. Inte alls omöjligt. Jag väljer att spela 1,85 (:Unibet:) hårt om jag får lite mer kött på benen.

***

2-1 till Verdasco i skrivande stund.