The champ returns

Goda nyheter inför UFC året 2010 i hevyweigt . Under sista månaderna av 2009 diskuterades mycket kring vad som skulle ske i tungvikten.  Brock Lesnars märkliga sjukdom som ingen till en början viste vad det var, skulle han komma tillbaka? Vem kommer att få gå en match om världsmästartiteln.

Brock Lesner säger nu i en intervju på ESPN att symtomen och infektionen är helt borta att inte ens läkarna förstår vad som hänt.  I början av januari var Brock Lesner inställd på att det skulle bli en operation som skulle medföra att han skulle vara borta under en längre tid.

Brock Lesner kommer åter stå i Octagonen redo att försvara världsmästartiteln redan i sommar. Han kommer enligt Dana White att möta vinnaren i matchen mellan Frank Mir och Shane Carwin under UFC 111. Detta kommer göra denna match mycket mer intressant.

Vinner Mir kommer det bli tredje mötet mellan dem vilket skulle i många fans ögon bli årets fight.  Var Brock Lesner redan sjuk under UFC  100 mot Mir som han helt dominerade, kommer vi nu se en ännu bättre Brock.

Vi vet samtidigt att Mir är större idag än under UFC 100. Mir har endast en sak att fightas för, det är att vinna över Brock Lesner.

Skribent: Big_R

Jag har varit aktiv i någon kampsport i närmare 23 år, det har framför allt varit Brottning och Boxning men sista åren har det varit MMA. Jag har alltid haft ett stort intresse för sportfighting och allt som rör kampen man mot man utan vapen.

Skriven den 23 januari, 2010