Zieht den Bayern der Lederhosen aus

Gick inte alltför bra för mig i söndags med hela tre förlorade spel. Malmö kunde inte ens hålla tätt mot BP. Jäkla skitlag… Och Örebro borde vunnit med minst två mål.

3/11

Hittar egentligen inget som faller mig på läppen ikväll. Sugen på QPR, som verkligen är på gång nu, men Crystal Palace kan ställa till det mot vilket lag som helst och jag avstår där. Sirius är ju en klar vinnare, men 1,03 på raka ettan är inget odds jag dammar av i alla fall, och jag avstår även handicap-spel så här i början av året.

Bayern München – Bordeaux 1 1,90 (:Unibet:)
Tyskarna föll i förra matchen mot vitlöksfascisterna efter en tidig utvisning. Med hittills fyra inspelade poäng bör man vinna här. Visserligen saknar man Ribery, Robben och Oilc nu, så att det kommer inte bli det blitzkrieg man är van att se. Men ersättarna är inga dussinlirare direkt, nu spelar man antagligen med Toni, Klose, Müller och Schweinsteiger framåt med Gomez som en liten joker. I helgen genrepade man genom att kryssa borta mot toppenkollegan Stuttgart, 0-0. Bordeaux som har tre raka segrar hemma i ligan har jag svårt att tro ta tre poäng här, utan de kommer säkerligen vara nöjda med en.

Insats: 50 :-

Lagda spel/Vunna spel 12/5
Kassa kvar: 900 (50 levande)