100% vinstboost på Malmö FF – Chelsea

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Malmö FF - Chelsea vinstboost

Malmö FF har en riktigt tuff uppgift i mötet mot Chelsea i Europa League-slutspelet. Onsdagens första möte på hemmaplan är dock Malmös stora chans de ska skrälla mot det engelska storlaget. Passande nog så ger Unibet dig dubbelt så högt odds att Malmö tar en viktig seger i kampen om en plats i åttondelsfinalen.

Om du tror att Malmö FF har en god chans att skrälla mot ett pressat Chelsea, då är det läge att lägga ett bet hos Unibet. Spelbolaget ger dig nämligen en 100% vinstboost om Malmö skräller på hemmaplan. Just nu är oddset uppe på hela 9,50 vilket innebär att du får ett totalt odds på 19,00!

Ta del av erbjudandet här

Ett intressant erbjudande med tanke på att Malmö möter ett Chelsea med ett naggat självförtroende och har ett pressat spelschema framöver och lär inte går för fullt eller mönstra en ordinarie elva. Lite likt hur det såg ut för Östersund i mötet mot Arsenal för ett år sedan, vilket till slut resulterade i en högst oväntad seger för det Allsvenska laget.

Sen är ju hemmaplan givetvis ett stort plus för Malmö som brukar skaka fram bra resultat när det verkligen gäller på Swedbank Stadion.

Så går du tillväga:

  1. Leta upp 1X2-spelet och lägg in ettan i kupongen
  2. Kryssa i rutan på kupongen för ”100% vinstökning”
  3. Betta för maximalt 100 kr
  4. Om spelet går in så dubblas din vinst (notera att du kan som mest få 10000 kr i extra vinst per spelare och vecka)

Unibets regler och villkor gäller

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 februari, 2019