25% vinstboost på League of Legends

 • 100 kr gratisspel
 • Inget omsättningskrav
 • Läs mer om Unibet
 • Stort utbud och bra odds.
 • En av de stora giganterna.
 • Live streaming i högklass.
Vinstboost på League of Legends

OBS. Denna kampanj är inte längre aktiv hos Unibet

Unibet boostar dina odds varje vecka på valfritt spel du hittar på League of Legends. En kampanj som spelbolaget kommer att rulla under sommaren och hösten.

Är du intresserad av e-sport och spelet League of Legends? Då är detta erbjudandet för dig. Unibet ger nämligen alla sina kunder en 20% vinstboost varje vecka framöver på League of Legends. Vinstboosten gäller på valfritt spel och match, både live och pre-match. Du kan inkassera en vinstboost per vecka och den kommer att finnas tillgänglig mellan onsdag och söndag. Vinsteboosten gäller på spel till oddset 1,40 eller högre. Och som mest kan du betta för 200 kronor och som mest kan du få 10000 kronor i extra vinst.

Men det är inte allt. Unibet har satsat stort på e-sport och League of Legends med höga odds samt live streaming av LCS, LEC och LCK. Så är du ute efter betting på League of Legends så är Unibets spelbolaget för dig. För att ta del av live streaming i Unibet TV så räcker det med att du har ett konto med riktiga pengar, sen är det fritt fram att streama som du vill.

Läs mer om kampanjen här hos Unibet

Så tar du del av kampanjen

 1. Hitta ett valfritt bet på League of Legends, live eller pre-match, till oddset 1,40 eller högre.
 2. Lägg oddset i din kupong.
 3. Nu ska rutan för vinstboosten visas i kupongen.
 4. Betta för maximalt 200 kr.
 5. Om spelet går in så kommer utbetalningen av boostas med 25%. Som mest kan du få 10000 i extra vinst.

Här hittar du oddsen på League of Legens hos Unibet

Villkor för kampanjen

Det är endast spel med riktiga pengar som omfattas av denna kampanj. Använder du funktionen cash out så kommer vinstboosten inte att betalas ut. Du får en vinstboost per vecka och per match. Vinstboosten per vecka finns tillgänglig mellan 00:01 onsdag till 23:59 söndag. Kampanjen gäller till den 1 november.

Läs mer om kampanjen här hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 juni, 2019