Få 300 kr i gratisspel på Handbolls-EM

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Gratisspel på Handbolls-EM

Har du inte hunnit utnyttja Nordicbets gratisspel på Handbolls-EM så är det dags att göra det. Spelbolaget ger dig nämligen 200 kr riskfritt att spela för!

Sverige har en tuff utmaning i den sista matchen i Mellanrundan mot Norge. Oddsen talar inte till Sveriges fördel och därmed är detta erbjudande från Nordicbet perfekt att utnyttja. För att få ett gratisspel på Handbolls-EM ska du helt enkelt betta för minst 200 kr till ett odds på 1,5 eller högre. När du lagt ditt spel så får du direkt ett gratisspel till ett värde av 200 kr.

Glöm dock inte bort att först anmäla dig till erbjudandet på kampanjsidan innan du lägger ditt spel.

Så får du ett riskfritt bet på Handbolls-EM:

  1. Anmäl dig till kampanjen hos Nordicbet
  2. Betta för minst 200 kr till ett odds på 1,50 eller högre
  3. Ditt gratisspel finns direkt på ditt konto
  4. Om Sverige går till semifinal får du ytterligare ett gratisspel värt 100 kr

När du väl fått ditt gratisspel så utnyttjar du denna genom att kryss i en ruta på spelkupongen för gratisspel. Du har 7 dagar på dig att utnyttja gratisspelet. Det är endast nettovinsten som betalas ut, dvs vinsten – insatsen, för vinsten på gratisspelet. En eventuell vinst måste omsättas minst tre gånger innan ett uttag är möjlig och senast inom 14 dagar.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 23 januari, 2018