Betta på Mayweather – McGregor och få ett freebet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Mayweather - McgGregor freebet hos Unibet

Unibet har tagit fram ett intressant freebet-erbjudande på lördagens supermöte mellan Floyd Mayweather – Conor McGregor. Betta på matchen och du får ett freebet om spelet inte går in.

Som många andra spelbolag så ser Unibet också fram emot lördagens tunga match mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor och ger dig möjligheten att få ett freebet.

Betta för minst 100 kronor på matchen, på utvalda marknadena, och skulle spelet inte gå in så får du ett freebet på måndag värt 100 kronor.

Marknaderna som erbjudandet gäller för är: ?Totalt antal rundor?, ?rondspel?, ?vinnande grupp av ronder? samt ?alternativt omgångsspel?.

Så tar du del av erbjudandet:

1. Anmäl dig till erbjudandet.
2. Betta för minst 100 kronor på någon av de utvalda marknaderna.
3. Gå spelet inte in får du ett freebet värt 100 kr måndagen därpå.

Unibet har förutom detta erbjudandet även boostat oddsen på denna batalj. Om du bettar på att Mayweather att vinner inom runda 1-6 så får du hela 4,00 gånger pengarna istället för tidigare 4,00 gånger pengarna.

Gå till Unibet för att ta del av erbjudandet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 augusti, 2017