60.00 på Khabib att vinna över McGregor

Boostade odds på Khabib vs McGregor hos Beftair!

Conor McGregor har varit inblandad i mycket den senaste tiden, och nu är det dags igen. Den 7e oktober ställs han emot Khabib Nurmagomedov på T-Mobile Arena – en match som av vissa anses vara den största fighten i MMAs historia. För att höja temperaturen ytterligare erbjuder Betfair just nu boostade odds på matchen till nya spelare – där du kan spela på att Khabib vinner över McGregor till det smått otroliga oddset 60,00. 

Conor McGregor har under det senaste året varit bra på att skapa rubriker. Dels runt den omtalade matchen mot Floyd Mayweather förra året, och dels när han i april attackerade en buss med fighters i samband med UFC-galan. På den bussen satt just Khabib Nurmagomedov – som nu alltså kommer stå för motståndet i McGregors första match sedan förlusten mot Mayweather.

Genom att öppna ett konto hos Betfair med kampanjkoden ZSAM36 kan du få boostade odds på matchen. För att ta del av erbjudandet öppnar du helt enkelt ett konto och placerar sedan ett singelspel på matchresultat att Khabib vinner över McGregor. Ditt spel kommer då automatiskt att gå in på 60,000 gånger pengarna – det garanterat bästa oddset du hittar på nätet!

Spela på Khabib vs McGregor till boostade odds hos Betfair

Du hittar regler och villkor för erbjudandet hos Betfair, 18+