Andra chansen på kvällens Champions League

I vanlig ordning bjuder Nordicbet sina spelare på möjligheten att gardera sina spel i kampanjen ”Andra chansen”. I kvällens Champions League-omgång får du pengar tillbaka om Malmö FF nätar eller om Real Madrid vinner mot Liverpool.

Malmö FF har gjort det mycket bra så här långt i Champions League och bjöd på en dramatisk match mot grekiska Olympiacos som man till slut vann med meriterande 2-0. I kväll är det bortamatch mot Atletico Madrid och om du spelar innan matchstart hos Nordicbet på Rätt slutresultat, Förste målskytt, Halvtidsresultat och Halvtid/Full tid får du pengarna tillbaka, upp till 500 kronor, om ditt spel inte skulle gå in och om Malmö FF nätar i mötet.

Oddsen på Atlético Madrid – Malmö FF

I kvällens andra hyperintressanta möte mellan Liverpool och Real Madrid är en riktig höjdarmatch som man verkligen inte vill missa. Får Real revansch efter det bittra uttåget mot Liverpool 2009? Eller är det Livepool som drar det längsta strået på hemmaplan? Hur som helst så kan du var säker på att Nordicbet ger dig upp till 500 kronor tillbaka om du har bettat på Rätt slutresultat, Förste målskytt, Halvtid/Full tid och Halvtidsresultat innan matchstart och om Real Madrid vinner matchen och ser till att ditt spel inte går in.

Oddsen på Liverpool – Real Madrid

Gå till Nordicbet för att ta del av erbjudandet