Spela hos Bet-at-home vinn fina priser varje månad

Alla som spelar hos Bet-at-home blir automatiskt anmälda till deras cup Betmasters och har chansen att vinna en Speedmasters klocka eller en iPad 2.

Att vara med i Bet-at-home:s Cup ”Betmasters” är mycket enkelt, det gäller att satsa minst ?1 på ett singel-, kombinations-, multi- eller systemspel oberoende vad det är för typ av spel, så att du kan blanda vinnarspel med bästa målgörare osv.

Varje vinnande spel ger dig poäng i tävlingen, vilket betyder att förlorade spel eller spela med 1.00 inte kommer att ge dig några poäng. Spel med högre odds och insats kommer att generera högre poäng, så det gäller att vara lite våghalsig.

Det gäller att samla så mycket poäng som möjlig under månaden och de tre som har samlat mest poäng under månaden kommer att få fina priser. Turneringe börjar den första varje månad och avslutas när en ny månad påbörjas och du kan följa hur det går för dig på Bet-at-home:s rankinglista, där du kan se topp 20.

Priser i Betmasters cup hos Bet-at-home

1:a pris: Klocka – Speedmaster Professional (värde ?3260)
2-3:e pris: iPad 2 32GB, Wifi + 3G (värde ?699)

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 25 oktober, 2011