Betsafe höjer sin välkomstbonus!

Det märks att Betsafe vill vara marknadsledande för nu har spelbolaget förbättrat sin välkomstbonus avsevärt och ger nya kunder upp till 2000 kronor att spela för, en av marknadens bästa bonusar!

Nu har Betsafe tagit i ordentligt och förbättrat sitt välkomstbonus på 100%, från 1000 till upp till 2000 kronor istället. Det innebär att du som ny kund kan få upp till 4000 kronor att spela för!

Att skapa ett konto hos betsafe är helt gratis och mycket enkelt. Fyll bara i dina uppgifter och följ instruktionerna och du har ett konto på bara några minuter.

Efter att du skapat ett konto kan du göra en insättning via exempelvis ditt kontokort eller internetbank. Betsafe kommer sedan att dubbla din första insättning upp till 2000 kronor.

Skapa ett konto hos Betsafe och hämta din bonus

För att bonusen ska omvandlas till riktiga pengar måste du omsätta bonuspengarna tre gånger och på spel med oddset 1,50 eller högre, innan du kan ta ut pengarna. Du har 90 dagar på dig att omsätta bonusen till riktiga pengarna, så du behöver inte stressa och omsätta hela beloppet direkt.