Betser No Brainer på internationella vänskapsmatcher!

Betser No Brainer på internationella vänskapsmatcher!

Sommarens VM-turnering står för dörren, och det är dags för lagen att börja värma upp med lite träningsmatcher. För vissa av lagen är det vägen till Ryssland, och för andra är det helt enkelt en chans att bevisa sitt värde efter ett misslyckat VM-kval. Lägger du ett bet på 100 kronor på att Norge, Sverige, Finland eller Tyskland vinner sina träningsmatcher i helgen får du din insats tillbaks i form av ett freebet om du skulle förlora!

På fredag och lördag är det dags för träningsmatcher inför kommande VM-turnering. Bland annat tar Sverige emot Chile på Friends Arena på lördag, och det är nu uppladdningen inför Fotbolls-VM i Ryssland drar igång på riktigt!

Betser erbjuder ett av sina fantastiska No Brainer-erbjudandena på matcherna, där du har chans att få hela din insats tillbaks i form av ett free bet om du förlorar! Allt du behöver göra är at spela på att antingen Norge, Sverige, Finland eller Tyskland vinner sina matcher i helgen. Skulle du inte vinna på dit bet kommer Betser ge dig ett freebet värt 100 kronor att spela för – så att betta på helgens träningsmatcher hos Betser är en riktig No Brainer!

Betta på träningsmatcherna inför Fotbolls-VM hos Betser

 

Skribent: Linnea

Skriven den 20 mars, 2018