Betsson – Barca och United vinner

Kampen om titeln är igång! Nu ska lagen finallagen till både Champions League och Uefacupen tas fram. I veckan spelas de första matcherna, först ut är Barcelona och Chelsea.

Champions League semifinalerna
sparkar igång ikväll. Favorittippade Barcelona tar emot Chelsea på Camp Nou. Kan Chelsea spoliera deras chanser till titeln?

:Betsson: tror att katalanerna vinner den första matchen och ger oddset 1,70 på Barca. Nu är ju Chelsea inget dussingäng och återvänder de till London med en vinst i ryggen ger det hela 5,55 hos samma spelbolag.

United favoriter mot Arsenal

På onsdag tar Premier League ledarna Manchester United mot Arsenal på Old Trafford. Tar Arsenal sin sista chans att ro hem en titel denna säsong? Det är frågan.

Uppgiften är inte den lättaste och United jagar sin andra raka Champions League titel. Betsson tror även här på hemmalaget och ger 1,80 på Man U. Är du däremot sugen på ett spel på The Gunners ger Betsson 4,80 ggr kosingen.

Semifinaler även i Uefacupen

Denna vecka får du heller inte missa spänningen i Uefacupens semifinaler på torsdag. Dynamo Kiev tar emot Shakhtar Donetsk och Werder Bremen möter Hamburg.

Med andra ord ska ett ukrainskt lag möta ett tyskt i finalen. Betsson tror att Dynamo Kiev och Werder Bremen kopplar greppet direkt, mycket tack vare hemmafördel i den första matchen.