Betta på Champions League-finalen få ett gratis livespel!

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.
Betta på Champions League-finalen och få ett gratis livespel

Med bara dagar kvar till Champions League-finalen så kan vi tipsa om ett kanonerbjudande från Nordicbet. Betta på finalen hos spelbolaget och du får ett gratis livespel till ett värde av 100 kr. Läs mer nedan hur du går tillväga.

För att ta del av denna kampanj hos Nordicbet så måste du först och främst anmäla dig till kampanjen på din sida. Har du inget konto hos spelbolaget så kan du snabbt och enkelt skapa ett och göra en insättning.

När du väl har anmält dig till kampanjen så letar du upp ett intressant spel som du tror på, till ett odds på 1,50 eller högre. Lägg till oddsen på din kupong och bett för minst 200 kronor.

När Champions League-finalen sedan är igång så får du ett gratis livespel. För att utnyttja det gratis livespelet så klickar du den blå rutan i spelkupongen när du ska betta på matchen.

Givetvis behåller du pengarna på ditt bet pre-match om det går in.

Lycka till med bettandet på finalen!

Gå till Nordicbet för att ta del av kampanjen

Så går du tillväga:

  1. Anmäl dig först till kampanjen
  2. Leta upp ett odds på 1,50 eller högre på CL-finalen
  3. Betta pre-match för minst 200 kr, endast med riktiga pengar
  4. Inkassera ett gratis livespel när matchen väl är igån

Om ditt gratisspel på matchen går in så får du nettovinsten utbetald som en bonus. Denna bonus måste du omsätta minst tre gånger till odds på 1,50 eller högre. Du har 14 dagar på dig att omsätta bonusen.

 

Nordicbets regler och villkor gäller för detta erbjudande.

 

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 maj, 2018