Betta på Europa League-finalen och inkassera freebets

Europa League-finalen freebets hos Unibet

Hos Unibet kan du boosta ditt bet på Europa League-finalen mellan Marseille och Atletico Madrid. Betta på din favorit att vinna finalen och du kan inkassera freebets för varje mål laget gjort om de vinner matchen och ditt spel sitter.

Den heta Europa League-finalen mellan Marseille och Atletico Madrid är inte långt bort. På onsdag ska det avgöras vilken av dessa två som tar hem titeln. Betta på din favorit att vinna finalen hos Unibet och du kommer att få ett freebet varje gång det laget gör mål i finalen, om spelet sitter.

För att ta del av kampanjen och för att kunna inkassera dina freebets så måste du först lägga ett bet pre-match på Europa League-finalen. För att du ska vara kvalificerad så måste du betta för minst 250 kr på 1X2. Om laget du bettat på vinner match så får du 50 kr i freebet för varje mål laget gjort i finalen.

Gå till Unibet för att ta del av kampanjen

Så går du tillväga:

  1. Anmäl dig till kampanjen här
  2. Betta för minst 250 kr på 1X2 på Europa League-finalen. Notera att det är det första 1×2-spelet på matchen som kommer att gälla.
  3. Går spelet in och laget du bettat på vinner så får du ett freebet värt 50 kr för varje gång laget nätat i finalen, under ordinerie tid.
  4. Spelet kommer att finnas tillgänglig på ditt konto dagen efter

Unibets sedvanliga regler och villkor gäller för freebeten.