Betta på play-off – tävla om en VM-resa & gratisspel

Tävla om freebets och en VM-resa om du bettar på Sveriges play-off

Hos NordicBet kan du tävla om en resa till VM nästa sommar samt 2 gratis livespel och andra fina priser om du bettar på Sveriges möten mot Italien i play-off.

NordicBet har verkligen satsat stort på Sveriges play-off. Först och främst kan du inkassera ett grattispel på båda matcherna mot Italien genom att betta pre-match, för minst 200 kronor, till oddset 1,50 eller högre, och du får motsvarande belopp att livebetta för konstandsfritt när matchen väl är igång.

När du bettar för ovanstående summa så är du dessutom med i utlottningen av både freebets och även en resa till Fotbolls-VM nästa sommar! Du får en lott för varje match du bettar på. I potten ligger en VM-resa för två personer VM-resor och totalt 24 gratissspel.

I VM-resan inkluderas biljetter för resa till Ryssland, boende för tre nätter samt biljetter till Sveriges premiärmatch (om de kvalar sig vidare) eller biljetter till öppningsmatchen i VM (om Sverige inte går vidare).

De 24 gratisspelen gäller endast för att betta på vinnaren av Rysslands-VM och värdet är mellan 200-1000 kronor beroende på placering i lottningen.

Första mötet mellan Sverige – Italien är redan i morgon, fredag.

De extra gratisspelen betalas ut enligt följande:

2-5 plats: 1 000 kr
6-15 plats: 500 kr
16-25 plats: 200 kr

Gå till NordicBet för att ta del av kampanjen