Betta på Super Bowl och få en överraskning!

 • 100% upp till 500 kr
 • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
 • Läs mer om NordicBet
 • Fokus på nordisk sport.
 • Odds på lägre divisioner och serier.
 • Norskt spelbolag grundat 2002.
Super Bow-kampanj Nordicbet

Maximera dina spel på Super Bowl hos NordicBet. Betta för minst 200 kr på söndagens Super Bowl och du för en överraskning!

Natten mellan söndag och måndag ska en av årets hetaste sporthändelser äga rum när New England Patriots möter Philadelphia Eagles i Super Bowl.

Betta på denna spännande match redan nu hos NordicBet och du får en generös present av spelbolagen. Presenten kan bestå av kontanter, riskfria spel eller gratisspel till olika värden. Som mest kan du inkassera hela 5000 kronor i kontanter! Läs mer nedan om hur du går tillväga och vilka presenter du kan få.

Gå till NordicBet för att ta del av kampanjen

Så deltar du i NordicBets Super Bowl-kampanj:

 1. Anmäl dig först till kampanjen hos NordicBet
 2. Betta för minst 200 kr på Super Bowl
 3. Dagen efter kan du inkassera din present.

Detta kan du få i present:

 • Kontanter till ett värde av 5000 kronor till sex vinnare
 • Riskfria till ett värde av 30, 200, 1000 eller 5000 kr
 • Gratisspel till ett värde av 100, 500, 2000 eller 5000 kr

Villkor för riskfria spelen

Ett riskfritt spel innebär att du får pengarna tillbaka om ett spel du bettat på inte går in, pengarna betalas ut utan omsättningskrav. Om spelet inte går in så betalas insatsen tillbaka direkt till ditt konto. Nettovinsten (vinsten – insatsen) betalas ut som en bonus som måste omsättas tre gånger till oddset 1,50 eller högre innan ett uttag är möjlig. Systemspel räknas inte. Du måst omsätta bonusen inom 14 dagar.

Villkor för gratisspelen

För gratisspelen så är det endast nettovinsten (vinsten – insatsen) som du får tillbaka om spelet går in. Om spelet inte går in så får du inga pengar alls. Precis som för de riskfria spelen så måste vinsten för gratisspelen omsättas tre gånger, inom 14 dagar och till odds på 1,50 eller högre. Systemspel räknas inte heller in.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 29 januari, 2018