Birmingham-Man United: Rooney Special

:betway-logo:Om Wayne Rooney gör första målet i matchen Birmingham City och Manchester United på lördag, betalar Betway tillbaka förlorande spel på marknaderna rätt slutresultat och halvtid/fulltid.

Birmingham – 6.00 | Oavgjort – 3.75 | Man United – 1.57
odds från :Betway:

Birmingham i toppform

Birmingham är i fantastisk form och är obesegrade i 11 matcher. De känner nog att det är ett ypperligt tillfälle att välkomna mästarna till St Andrew?s.

Efter Uniteds chockförlust i FA-cupen mot Leeds hemma förra veckan, lär Sir Alex Fergusons mannar vara taggade till tänderna, men Birmingham kommer till matchen med stort självförtroende oavsett.

Med endast fem poäng mellan sig själva och Spurs på fjärde plats skulle ett bra resultat mot Man United i helgen stärka Birminghams förhoppningar om en Europaplats.

?Big Ecks? manskap kan mycket väl förlänga sin förlustfria svit i kraft av hemmaplan och oddset på dubbelchans är 2.25.

Röd dimma

Man kan bara föreställa sig vad Unitedspelarna fick uppleva i omklädningsrummet efter deras FA-cup förlust, men en sak är säker, Fergie lär ha gjort sitt missnöje klart och tydligt för sina spelare.

Med Carling Cup-semifinalens första runda mot Man City uppskjuten i veckan, kommer matchen i helgen bli den som managern vill ha omedelbar revansch i.

United har inte förlorat mot Birmingham sen 1978, men då ska man ha i åtanke att de inte heller hade förlorat en tredje omgång i FA-cupen under Ferguson förrän förra veckan. De vet, mer än några andra för tillfället, vikten av att inte bli självbelåtna.

De är stora favoriter i helgen, och en 3-1 vinst för United ger 1300.00 med en insats på 100 kr hos :betway:

Du ser matchen på:
:tv-canalplus2: :tv-csports:

Se fler odds på matchen mellan Birmingham och Manchester United