Bli veckans tippare hos Expekt

:expekt-logo:Den fjärde och sista delen i Expekts tredagars speltävlingar, för både matchodds och live-spel, hålls denna vecka. Gå med i tävlingen idag, speciellt framtagen för denna veckas Champions League och Europa League, tävla mot andra medlemmar för att bli veckans spelare!

Den medlem som lyckas få sina 100 tävlingspoäng* att växa mest under tre dagar kommer att bli krönt som ”veckans tippare”.

Så spelar du och blir veckans tippare

Spela för dina egna pengar på matcher i Champions League och/eller Europa League denna vecka – antingen live eller på matchodds.

Försäkra dig om att du inkluderar dina spel i tävlingen genom att klicka i ”Playoff Challenge #4” i dropdown-menyn i kupongen innan du bekräftar dina spel hos :expekt:.

Du startar med en tävlingspoäng på 100 – motsvarande ?100 – din tävlingspoäng kommer sedan att öka eller minska beroende på om du vinner eller förlorar dina spel denna vecka.

*:Expekt:-tävlingspoäng är inte riktiga pengar. Ett tävlingspoäng motsvarar ?1 och du måste spela för dina egna pengar för att använda dina tävlingspoäng.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 mars, 2011