Boosta dina kombovinster på fotboll med 30%

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Bethard
  • Nylanserad hemsida
  • Snabba uttag
  • Grymma odds
Bethard

Bethard ger alla sina kunder möjligheten att boosta alla sina vinster på kombospel med upp till 30 procent. Ju fler odds din kupong har ju större blir vinstboosten.

Om du gillar att att kombinera fler fotbollsspel på en och samma kupong så är detta kampanjen för dig. Den extra vinstboosten gäller för alla kombinationsspel med fem spel eller fler, på fotboll. Den högsta vinstbonusen på hela 30 procent får du om du bettar på tio spel eller fler. Se tabellen nedan för vinstboosterna som Bethard ökar dina kombinationsspel med.

Antal spel Vinstboost
5 spel 7 %
6 spel 10 %
7 spel 15 %
8 spel 20 %
9 spel 25 %
10+ spel 30 %

Gå till Bethard för att ta del av kampanjen

Kombinsationsboosterna kan du endast få på en kupong med spel på Fulltid, 1X2 och båda lagen gör mål. Och det minsta oddset för varje spel är 1,20. Kampanjen gäller endast för spel på de stora fotbollsligorna och -turneringarna. För en komplett lista av alla ligor och turneringar som berörs, så hänvisar vi till Bethards webbplats.

Den högst vinstboosten du kan få är 100 000 kronor.

Inga gratisspel eller användande av Cash Out-funktionen kan kombineras med detta erbjudande.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 27 februari, 2018