Boostade odds på att Malmö går vidare mot CFR Cluj!

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
  • Läs mer om Betfair
  • Stort oddsutbud
  • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
  • Spela mot andra i spelbörsen
Boostade odds på Malmö i Champions League!

Malmö FF är det enda svenska laget som spelar för en plats i Champions League i år. I kvalets andra omgång är det rumänska CFR Cluj som står för motståndet, och Malmö lyckades vinna öppningsmatchen med 0-1 på bortaplan. På onsdag är det dags för returmöte – och Betfair erbjuder alla nya kunder boostade odds på att Malmö går vidare som välkomsterbjudande! 

Malmö FF är långt ifrån obekanta med Champions League, och i årets kval har de visat sig starka. Nu är det bara en match på hemmaplan står emellan dem och ett avancemang till den tredje kvalomgången. Efter den tredje kvalrundan är playoff det sista hindret innan Malmö når sitt stora mål – att nå hela vägen fram till Champions Leagues gruppspel.

Första omgången i den andra kvalrundan mot CFR Cluj slutade i vinst på bortaplan – och oddsen på matchen talar starkt för att det blir Malmö FF som avancerar till den tredje kvalrundan. Betfair väljer att skriva upp oddsen ännu mer – och erbjuder 6,00 gånger pengarna på att Malmö FF går vidare till sina nya spelare som ett välkomsterbjudande. För att ta del av kampanjen är allt du behöver göra att öppna ett konto med kampanjkoden ZFBMDR, och sedan placera ett spel på att Malmö går vidare mot CFR Cluj. Enklare än så blir det inte!

Registrera konto hos Betfair nu, och ta del av boostade odds på Malmö FF

 

Skribent: Linnea

Skriven den 31 juli, 2018