Boostade odds på att Sverige vinner Hockey-VM!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.
Boostade odds på Sverige i Hockey-VM!

Hockey-VM står för dörren, och turneringen kommer inledas den 4e maj. Sverige spelar i grupp A, och slipper alltså tuffa motståndade som Kanada, USA och Finland i gruppspelet. Tre kronor kommer gå in i turneringen med ett toppat lag med många NHL-stjärnor, men vägen till ett nytt VM-guld är lång. Unibet ger dock boostade odds på att Sverige vinner VM även i år! 

Bilderna från förra årets VM-final, när William Nylander kroppstacklar Henrik Lundqvist efter den sista avgörande straffen finns det nog ingen svensk som har missat. På fredag är det dags igen, då inleds gruppspelet i årets ishockey-VM. Sveriges första match spelas mot Vitryssland, och i grupp A spelar även Ryssland, Tjeckien, Schweiz, Slovakien, Frankrike och Österrike.

I grupp B spelar Kanada, Finland, USA, Tyskland, Norge, Litauen, Danmark och Sydkorea – så det finns gott om vassa lag med i turneringen. Oddsen hos Unibet pekar på att Kanada kommer ta hem guldet i år, och i vinnaroddsen spelar man på dem till oddset 2,50. På delad andraplats finns sedan Ryssland och Sverige, båda till oddset 4,65. Unibet har dock valt att erbjuda boostade odds på att Sverige vinner Hockey-VM även i år, och du har just nu möjlighet att spela på Tre Kronor i vinnaroddsen till det fina oddset 5,50!

Spela på Tre Kronor med boostade odds hos Unibet 

Skribent: Linnea

Skriven den 2 maj, 2018