Oddsboost: 5,00 att Liverpool vinner mot Porto

  • 100% upp till 1000 kr
  • Omsättningskrav 8x, minsta odds 1.70
  • Läs mer om Betfair
  • Stort oddsutbud
  • Maxa dina spel med kampanjer och oddsboostar
  • Spela mot andra i spelbörsen
Liverpool - Porto boost

Imorgon är det dags för kvartsfinalerna i Champions League att dra igång. Liverpool kommer då att ta emot Porto och är storfavoriter på hemmaplan. Nu kan du spela på att Liverpool vinner matchen till hela 5,00 om du skapar ett konto hos Betfair.

Betfair ger dig ett kanonodds på morgondagens lågoddsare när Liverpool tar emot Porto i Champions League. Spela på att Liverpool vinner matchen och få hela 5,00 gånger pengarna.

Liverpool och Porto möttes i åttondelsfinalen i fjolårets upplaga och vann då med klara 5-0 över de två matcherna. Nu är de alltså återigen storfavoriter att skicka ut Porto ur turneringen och på hemmaplan på Anfield är inget annat än seger acceptabelt för fjolårsfinalisten.

För att ta del av denna kampanj så skapar du ett konto med kampanjkoden ZFBMHL. Betta på att Liverpool vinner matchen, där max 100 kronor kommer att räknas in på det förhöjda oddset. Vinner Liverpool matchen kommer du att få insatsen tillbaka och summan för det förhöjda oddset som ett gratisspel. Gratisspelet ska du omsätta en gång till oddset 1,20 innan pengarna kan hämtas ut och det är bara vinsten, inte insatsen, som räknas.

Gå till Betfair för att ta del av kampanjen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 8 april, 2019