Champions League: Förbättrade odds på Arsenal – Monaco

I en av kvällens åttondelsfinaler i Champions League ska Arsenal och Monaco mötas för första gången. Arsenal är klar favorit och hos Betway hittar du förbättrade odds om du planerar att lägga ett spel på Arsenal.

Matchstart: 25/2 kl 20:45
TV: TV6
Odds: 1,50 – 3,80 – 8,00

Odds från betway

Arsenal har i de senaste fyra Champions League-slutspelen blivit utslagna direkt i åttondelsfinal, men nu är laget favorit inför mötet mot Monaco. Visst fokus har legat på att Arsenals Arsène Wenger kommer att möta klubben han tränade under sju år fram till 1994, en tid han säger sig alltid vara tacksam för.

Det blir första gången som lagen spelar mot varandra och Monaco får ställa hoppet till försvaret. Man har endast gjort fyra mål i turneringen och saknar ett par spelare som tog laget till åttondelsfinal, men Leonardo Jardim är ändå hoppfull och menar att trots att Monaco aldrig har varit favoriter så behöver det inte stoppa laget från att nå kvartsfinal.

Arsenal är favoriter

Betway sätter dock sin tilltro till Arsenal i denna match med oddset 1,50 jämfört med oddset för vinst till Monaco som sätts till 8,00.

I denna match erbjuder Betway förbättrade odds på två spel:

Om Özil gör mål närsomhelst och Arsenal vinner – 5,50
Om Giroud och Sanchez båda gör mål – 5,50