Champions League: Förhöjt odds på Atletico och City

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Betsafe
  • Spelbolaget med edge.
  • Snabba uttag.
  • Över 12 års erfarenhet.

Ikväll är både Manchester City och Atletico Madrid solklara favoriter på hemmaplan i Champions League och hos betsafe kan du betta på att de två vinner till ett högre odds än tidigare.

Denna vecka avslutas åttondelsfinalerna i Champions League med fyra intressanta matcher. Först ut är kvällens möten mellan Manchester City och Dynamo Kiev samt Atletico Madrid mot PSV.

City och Atletico Madrid har med sig bra resultat efter det första mötena och är storfavoriter på hemmaplan. Men trots det så höjer Betsafe sitt odds på att både City och Atletico vinner ikväll från 2,05 till 2,25 gånger pengarna.

Betsafe erbjuder även ett intressant kombinationsspel med förhöjda odds på onsdagens matcher i Champions League, där du får oddset 2,00 om Barcelona och Bayern München vinner sina matcher, från det tidigare oddset 1,83.

De förhöjda oddsen på Champions League

Att Manchester City och Atletico Madrid vinner: 2,25 (tidigare 2,05)

Att Barcelona och Bayern München vinner: 2,00 (tidigare 1,83)

Gå till betsafe för att betta

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 15 mars, 2016