Dagliga Livesändningar från Australian Open

:unibet-logo:Unibet ger dig möjligheten att se de hetaste matcherna från Australian Open i direktsändning. Varje dag kommer man att direktsända samtliga matcher från de sex största banorna i Australian Open, allt direkt i din dator!

För att se någon av matcherna krävs det att du lägger ett spel för 50 kr på den matchen du vill se, eller att du betalar 100 kr och du får då se samtliga matcher som :Unibet: direktsänder under hela turneringen, plus att du får ett riskfritt spel för 100 kr på herrfinalen.

Vill du följa Australian Open direkt i din dator hos :Unibet: är det följande två alternativ som gäller:

Alternativ 1 – För dig som vill se samtliga matcher som Unibet direktsänder från Australian Open behöver du betala 100 kr. Du får då inte bara se matcherna utan du får då även ett riskfritt livespel på herrarnas final upp till 100 kr! För att få ditt riskfria spel behöver du ta del av erbjudandet innan den 28 januari. Det går fortfarande att köpa tillgång till matcherna efter den 28 men då får du inget riskfritt spel.

Alternativ 2 – Vill du bara se en match räcker det med att du spelar för 50 kr i livebettingklienten på just den matchen och streamingen öppnar sig automatiskt. Du kan då se samtliga matcher från den banan den dagen.

Moneyback hos :Unibet:

Under hela turneringen kommer Unibet ge tillbaka insatsen på förlorande spel på matcher som slutar 6-0, 6-0 i damsingeln och 7-6, 7-6, 7-6 i herrsingeln. Detta gäller samtliga 1×2-spel oavsett insats. Skulle spelet vara del i en komb kommer spelet att annuleras på kupongen. Erbjudandet gäller inte livespel.