EM-kvalet: Så får du ett riskfritt spel!

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

Nästa vecka är det dags för de sista omgångarna i EM-kvalet att avgöras. Nu kan du få ett riskfritt spel på EM-kvalet hos Unibet till ett värde av om du spelar på någon av helgens heta möten.

Nästa vecka ska Sverige möta Liechtenstein och Moldavien i EM-kvalet när de två sista omgångarna ska avgöras av gruppspelet. Förutom Sveriges match är det givetvis flera andra högintressant möten att se fram emot när gruppspelen nu ska avgöras och alla direktplatserna till fotbolls-EM fyllas.

Är du intresserad av att spela på EM-kvalet så kan du denna helg tjäna ihop till ett riskfritt spel värt 50 kronor, genom att lägga ett spel för 150 kronor, till oddset 1,40 eller högre, hos Unibet. Ett passande erbjudande med tanke på att helgen bjuder på många högintressanta matcher att spela på som; Arsenal – Manchester UnitedAIK – Malmö FFAtlético Madrid – Real MadridPSG – MarseilleBayern München – Borussia Dortmund och givetvis UFC-matchen mellan Alexander ”The Mauler” Gustafsson och den regerande världsmästaren Daniel Cormier som upp om titeln i lätt tungvikt.

Innan du lägger sina bet så glöm inte bort att anmäla dig till erbjudandet. Det riskfria spelet på EM-kvalet kommer att finna tillgänglig på ditt konto efter den 8 oktober.

Gå till Unibet för att ta del av erbjudandet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 2 oktober, 2015