England Runt – Vinn resa till Ewood Park

:unibet-logo:Nästa anhalt i Unibets resa runt Premier Leauges arenor är Ewood Park, hemmaarena för Blackburn Rovers. Den 23 april går resan dit när Manchester City kommer på besök. Den spelare som får in högst odds på matcherna i Premier League som spelas mellan den 2 och 3 april får åka och se Blackburn-Manchester City.

Så vill du vara på plats och se Martin Olsson forsa upp och ner på vänsterkanten ska du helt klart anmäla dig till tävlingen. Det kan bli du och en polare som får ta två av de 31.357 platser som finns inne på klassiska Ewood Park. För att vinna resa och biljetter till matchen ska du pricka in ett så högt odds som möjligt på Premier League-matcherna som spelas mellan 2-3 april. Lycka till!

Det handlar om att sätta ett så högt odds som möjligt, till en insats om minst 50 kr. Du får lägga hur många spel du vill för 50 kr eller mer, det är ditt högsta odds på dessa spel som kommer att räknas i tävlingen. Det är endast spel på matcherna i Premier League den 2-3 april som gäller. Livebetting räknas inte.

Läs mer på Unibet om hur du anmäler dig

Det är tillåtet med såväl singelspel som kombinationer, men det är endast spel på Premier League som räknas.

Så vinner du

* Placera ett vinnande spel på Premier League den 2-3 april, du kan välja fritt bland alla oddsmarknader (1X2, målskytt, HT/FT osv). Du kan spela singlar, dubblar, tripplar osv, och dessutom lägga så många spel du vill.
* Spelarna med högst odds på sina bästa spel vinner.
* Minimuminsatsen per spel är 50 kr.
* Spel som lagts på Livebetting räknas inte i tävlingen.
* Endast vinnande spel räknas i tävlingen

Priser

Förstapris: Resa och biljetter för två personer till Blackburn – Manchester City den 23 april.
2-3 pris: En fotbollströja (Arsenal, Chelsea, Manchester U, Liverpool, Milan.

Skribent: Johan

Skriven den 1 april, 2011