Erbjudande på Allsvenskan hos ComeOn

  • 100% upp till 500 kronor
  • Omsättningskrav: 6x, minsta odds: 1.80
  • Läs mer om ComeOn
  • Spela på virtuella sporter.
  • Bra site med bra odds.
  • Trevling streaming.
18+, välkomstbonusen gäller endast nya kunder. Min. insättning 100 kr. 200% maxbonus 2000 kr - omsättning 20x i casinot. Utan omsättning 120 Free spins 1kr/spin på Book of dead. 100% maxbonus 1000 kr sport- omsättning 5x min 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt. Klicka här för fullständiga regler & villkor.

Spelbolaget ComeOn bjuder på ett riktigt bra erbjudande mitt i den Allsvenska guldstriden. Skapa ett kombinationsspel och du får pengarna tillbaka om matcherna inte skulle gå in.

Det är så enkelt som det låter. Skapa ett kombinationsspel, med fyra matchspel (1-X-2) eller fler, med matcher från Allsvenskan, norska Tippeligaen eller finska Veikkausliiga och du får pengarna tillbaka om alla matcherna i kombinationen inte skulle gå in. Ett perfekt erbjudande för den Allsvenska botten och toppenstriden där allt kan hända nu när lagen måste bekänna färg.

Det maximala beloppet som återbetala är 200 kronor och pengarna måste omsättas minst en gång till oddset 3,0 eller högre innan ett uttag är möjligt.

För få pengarna tillbaka så måste du maila combobonus@comeon.com med ditt användarnamn, Spel-ID och med ?Combo Refund? som rubrik, efter det att spelet är avgjort och dina matcher inte gick in.

Spela hos ComeOn

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 24 september, 2013