Exklusiv vinstboost på Liverpool – Arsenal!

Få boostade odds på att Liverpool slår Arsenal hos MrGreen Betting!

Premier League är i full rullning i England, och i helgen bjuder ligan på ett riktigt stormöte. I helgen ställs nämligen Arsenal mot Liverpool på the Emirates i London. MrGreen höjer temperaturen på lördagens redan heta match ytterligare, och erbjuder 6,00 gånger pengarna på att Liverpool vinner! 

MrGreen ger inför lördagens stormatch möjlighet att prova på att öppna ett konto hos dem med hjälp av Bankidentifikation, och dessutom riktigt fina boostade odds. För att ta del av erbjudandet behöver du alltså registrera ett konto hos MrGreen genom att använda BankID. Registreringen går snabbt och smidigt, och efter bara någon minut kan du göra din första insättning. Se då till att klicka i att du vill ta del av erbjudandet ”oddsbonus”.

Placera sedan 50 kronor på Liverpool i lördagens match mellan Arsenal – Liverpool, och kryssa i alternativet ”oddsboost” på kupongen. Ditt spel går in som ett helt vanligt bet, och skulle du vinna får du behålla hela vinsten utan några omsättningskrav!  Det ordinarie oddset på matchen kommer automatiskt omvandlas till 6,00 gånger pengarna om Liverpool vinner.

Registrera dig och spela på Liverpool till 6 gånger pengarna hos MrGreen