Expekt erbjuder Hockeyresa med Wikegård

Expekt ger dig som spelare chansen att tävla om två exklusiva NHL-paket för två personer. De som vinner tillsammans med sina respektive väntar alltså en oförglömlig drömresa till New York.

I New York kommer ni erbjudas att se två NHL-matcher tillsammans med representanter från :Expekt: och även allas våran hockeyguru och expert Niklas Wikegård. Vinnarna kommer skickas till New York under perioden 19:e – 22:a mars så det hög tid att ge sig in i tävlingen. Det är en mycket enkelt sak att genomföra.

Genom att du placerar valfri trippel med en satsning av minst 300kr och maximalt 1 000 kr i total insats per spel. Spelen som du satsar får endast innehålla 1X2-matchspel på antingen Elitserien och/eller NHL hos :Expekt:. Din uppgift blir att kamma hem den högsta vinstkupongen under tävlingstiden. I högsta vinstkupong räknas såväl insats som vinst. De två personer som lyckats få in högsta enskilda vinsttrippel kommer att ta hem hela tävlingen och med det var sitt NHL-paket.

Tävlingsperioden sträcker sig från CET 00.00 den 13 februari till CET 23.59 28 februari. In och spela på :Expekt:, det finns stora chanser att det blir just du som tar hem förstavinsten.