Extra pengar i potten hos Betsafe

:betsafe-logo:Betsafe firar påsken genom att slänga in några extra slantar i Quick Tip-kupongen. Det är helt gratis att tippa i Quick Tip-kupongen. Totalt är det ?1000 och en ensam vinnare kan få upp till ?600 i vinst. Så det gäller att passa på, det kostar dig inget.

Quick Tip-kupongen innehåller tolv matcher från den Italienska, Engelska och Spanska ligan. Så det finns många intressanta matcher att välja mellan i kupongen.

Tävlingen pågår fram till och med lördag och det gäller att ha skickat in sin kupong innan 16:00 den 23:e april.

Vill du vinna dubbla pengarna så gäller det att du har spelat minst 50 koronor på en av de Premier League-matcher som spelas den 23 april.

För att vara med i tävlingen måste du har ett konto hos :betsafe: och du kan endast spela en kupong per konto. Anmälan gör du via :betsafe:s webbplats under sektionen som kallas för ?odds?.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 april, 2011