Ta del av Freebets när ditt PL-lag vinner!

Freebets hos Unibet under Premier League-säsongen

Med ett nytt Premier League-rekord på hela 30 vinster under en och samma säsong, var det Chelsea som kammade hem ligatiteln för tre månader sedan. Men i år vinner du inte bara när ditt lag tar hem pokalen! 

Nu är det snart dags för en ny spännande säsong, och i år vinner du inte bara när ditt lag tar hem pokalen! Hos Unibet har du nämligen chans att belönas med ett Freebet varje gång ditt lag vinner en ligamatch!

Så tar du del av erbjudandet

För att belönas med ett Freebet varje gång ditt lag vinner en ligamatch under säsongen 2017/18 är det bara två enkla steg du behöver genomföra:

  • Anmäl dig till erbjudandet genom ditt Unibet-konto
  • Lägg ett säsongsspel på minst 500 kronor på det laf du tror vinner den kommande säsongen av Premier League

När du utfört dessa två enkla steg kommer du alltså få ta del av ett Freebet varje gång laget du satsat på vinner en ligamatch. Lyckas du pricka in rätt vinnare kan

Freebets enligt nivåer

För att det inte ska bli för enkelt, så är samtliga lag i Premier League uppdelade i två olika nivåer, som betalar ut olika stora Freebets.

Nivå 1Nivå 2
ChelseaWest Ham United
Tottenham HotspurLeicester City
Manchester CityStoke City
LiverpoolCrystal Palace
ArsenalSwansea City
Manchester UnitedBurnley
EvertonWatford
SouthamptonNewcastle United
BournemouthBrighton
West Bromwich AlbionHuddersfiels Town

Lagen i nivå 1 delar ut Freebets på 20 kronor, och lagen i nivå 2 betalar ut 50 kronor – varje gång de vinner en ligamatch. Om Chelsea spelar lika bra om de gjorde förra säsongen innebär det alltså 600 kronor i freebets!

Ta del av kampanjen hos Unibet här