Få ett gratisspel varje vecka

  • 500 kr i gratisspel
  • Omsättningskrav: 1x, minst odds 1.80
  • Läs mer om Leo Vegas
  • Kom igång snabbt med Bankidentifikation.
  • Experter på betting i mobilen.
  • Stort utbud av streamade matcher.
18+ år – Spela ansvarsfullt, Stödlinjen, Spelpaus, Läs fullständiga regler och villkor här. Erbjudandet gäller nya spelare från 17 januari 2024 och framåt. Min. insättning 100 kr. Inget omsättningskrav.
Få ett gratisspel varje vecka värt 25 kr

OBS. Denna kampanj är inte längre aktiv hos LeoVegas

Ett gratisspel i veckan väntar dig som har ett konto hos LeoVegas. En kampanj som kommer att fortgå under sommaren och gratisspelet kommer att finnas tillgänglig på utvalda matcher.

LeoVegas kommer under sommaren att krydda varje vecka med ett gratisspel till alla sina kunder. Gratisspelet kommer att finnas tillgängligt på ditt konto på en utvald match enligt ett schema. Gratisspelets värde är 25 kronor och om spelet går in så behåller du vinsten, minus insättningen, utan krav på omsättning. Gratisspelet kan du använda på din dator, surfplatta eller mobil och på kombinationer eller singlar.

Gratisspelet aktiverar du under ”Bonuserbjudanden” på din spelkupong. Glöm inte att du endast kan ta del av erbjudandet om du valt att aktivera erbjudanden och kommunikation i dina inställningar

Gratisspelet kommer att finnas tillgängliga på matcher i bland annat NHL, FA-cupen, La Liga, Australien Open och SHL.

LeoVegas villkor gäller för kampanjen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 januari, 2019