Få upp till 3000 kr i bonus hos NordicBet under februari månad

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Vi är lite mer än halvvägs igenom februari månad och har du ännu inte tagit del av välkomsterbjudandet på 3000 kronor hos NordicBet är det dags att göra det nu.

Under februari kan du ta del av ett extra bra välkomsterbjudande hos NordicBet. Först och främst måste du skapa ett konto hos spelbolaget och efter det får du upp till 3000 kronor i extra bonus på dina tre första insättningar efter följande:

– Första insättningen matchas med en extra bonus på 100% upp till 1 000 kronor
– Andra insättningen matchas med en extra bonus på 50% upp till 500 kronor
– Tredje insättningen matchas med en extra bonus på 150% upp till 1 500 kronor

För att ta del av bonuserbjudandena så måste du ange bonuskoden ?SPORT300? när du gör insättningarna. Men innan du gör din första insättning så bör du vara medveten om att bonusarna är baserade på dina föregående insättningar. Så gör du din först insättning på 600 kronor så innebär det att taket för den andra bonusen är 300 kronor, dvs 50% av 600 kronor, osv.

Innan ett uttag av bonusarna kan göras måste beloppen omsättas sex gånger till ett odds på 1,80 gånger pengarna eller högre.

Gå till NordicBet för att skapa ett konto

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 17 februari, 2014