Förbättrade odds på Premier League

I kväll ska bland annat Manchester United och Chelsea göra upp på Old Trafford, vilket blir ett hett möte i måndagens Premier League matcher. För att höja spänningen ytterligare har Betway tagit fram förbättrade kombospel inför matcherna.

I ett av de förbättrade kombospel som har tagits fram kan du spela på att Manchester United, Southampton FC och Arsenal FC alla vinner sina matcher.  Oddset för detta sätts till 9,50 hos Betway.

Det är alltså följande matcher som står i fokus i kombospelet:

1X2
Manchester United – Chelsea2,503,202,95
West Ham – Southampton FC3,253,252,30
Arsenal FC – Bournemouth1,504,256,75

Odds från betway

Specialspel på Manchester United – Chelsea

För övrigt riskerar matchen mellan Manchester United och Chelsea bli en riktig nagelbitare där poängen är viktiga för båda lagen. För Louis van Gaal kan det betyda att jobbet ryker om man får uppleva fler förluster. För de regerande mästarna Chelsea hoppas man på att den nya energi som laget visat sedan José Mourinho försvann och Guus Hiddink tog hans plats håller i sig och att man kan klättra i placering från sin nuvarande 15:e plats i tabellen. Betway håller dock Manchester United som knapp favorit.

Inför matchen Manchester United – Chelsea har spelbolaget även tagit fram ett specialspel till oddset 4,00 på att ett rött kort visas i matchen.

Se fler specialspel och kombospel hos Betway