Försäkra ditt livespel på Italien-Sverige

Försäkra ditt livespel på Sverige-Italien hos Unibet!

Ikväll ska det avgöras, blir det Sverige eller Italien som kniper en biljett till VM nästa sommar? Sverige tar sig till returmötet med 1-0 i ryggen från matchen i Friends Arena, men slaget är långt ifrån över än. Spela live på kvällens rysarmatch hos Unibet – så har du chansen att spela med försäkring!

Spelar du på kvällens match mellan Italien-Sverige hos Unibet kan du alltså försäkra ditt livespel. Det innebär att om ditt livespel skulle gå förlorat, så kommer du få dina pengar tillbaks i form av en bonus!

För att ta del av erbjudandet behöver du helt enkelt gå till ”Mitt konto” och ”Bonusar” på din användare hos Unibet. Där kan du acceptera erbjudandet och acceptera din bonus, vilket du har möjlighet att göra ända fram till matchstart. Sedan är det bara att bestämma dig för vad du vill spela på, och lägga ditt livespel på matchen mellan Italien-Sverige.

Förlorar du på ditt spel kommer du få dina 100kr tillbaks i form av en bonus, och vinner du på spelet får du utdelning enligt oddsen precis som vanligt!

Spela med försäkrat livespel hos Unibet