Försäkra ditt målspel på Real Madrid – PSG

No brainer Real Madrid PSG hos Betser

Tisdagens stormöte mellan Real Madrid och PSG är tveklöst en av veckans hetaste matcher i Champions League som kan bli en riktig målfest. Betta på fler än 3,5 mål i matchen hos Betser och du får pengarna tillbaka om spelet inte går in!

Hos Betser kan du försäkra ditt spel på veckans hetaste möte mellan Real Madrid och PSG. Betta för 20 € eller mer på över 3,5 mål i matchen och skulle spelet in gå in får du 20 € tillbaka som ett freebet. En ”No brainser” som Betser själv kallar det. Erbjudandet gäller endast för spel pre-match och det är det första bettet på speltypen som kommer att gälla för kampanjen.

Ditt freebet kommer att finnas på ditt konto den 15 februari och kommer att vara giltig i 21 dagar. Freebetet måste omsättas 12 gånger till oddset 1,80 innan ett uttag är möjligt.

Gå till Betset för att ta del av kampanjen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 13 februari, 2018