Försäkra ditt spel på Elitloppet

  • 100 kr gratisspel
  • Inget omsättningskrav
  • Läs mer om Unibet
  • Stort utbud och bra odds.
  • En av de stora giganterna.
  • Live streaming i högklass.

På söndagen går Elitloppet av stapeln på Solvalla i Stockholm. Unibet ger dig ett kanonerbjudande på loppet. Betta på vinnaren och du får pengarna tillbaka om hästen istället blir trea eller tvåa!

Elitloppet blir som alltid en spännande uppgörelse. Nuncio vann förra årets upplaga men med den form han visat upp den senaste tiden så Nuncio inte förhandsfavorit att vinna. Istället är det Prix d´Amerique-vinnaren Bold Eagle som är Unibets främsta favorit att vinna.

Tror du dock att en outsider kan ta hem loppet så har Unibet tagit fram ett minst sagt intressant erbjudande på loppet. Spela för exakt 100 kr på vilken häst du tror vinner loppet och du får pengarna tillbaka om hästen istället blir tvåa eller trea!

Pengarna betalas tillbaka som ett freebet.

Så tar du del av erbjudandet:

1) Anmäl dig till erbjudandet.
2) Betta för exakt 100 kr på vilken häst som vinner Elitloppet.
3) Om hästen blir trea eller tvåa i finalen så får du ett freebet värt 100 kr senast tisdagen 30 maj kl 18.00 CET.
4) Freebet gäller endast på trav och är giltigt i 30 dagar.

Ta del av erbjudandet på Elitloppet här hos Unibet

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 28 maj, 2017