Gör en insättning hos NordicBet och du kan vinna en El Clasico-resa

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Fram till och med den 11:e november har du möjlighet att vara med i utlottningen av en resa till Spanien och se ett av världens häftigaste derbyn när Real Madrid och Barcelona som möts i ett El Clasico på Santiago Bernabéu!

För att vara med i utlottningen så gör du helt enkelt en insättning på minst 200 kronor fram till den 11:e november. Pengar som du kan använda för att betta på dagens heta möten i den Allsvenska toppstriden eller varför inte på nästa veckas matcher i Champions League? Du väljer helt själv.

Ha du inget konto sedan tidigare? Då får du ytterligare 100% i bonus på din första insättning hos NordicBet, upp till 1000 kronor. Så varför inte slå två flugor i en smäll? Att vara med i utlottningen av en häftig fotbollsresa och dessutom få extra mycket pengar att spela för. Det är nästan så att det inte kan bli bättre än så.

Det ingår ipriset

I resan ingår det flyg, hotell för tre nätter, två biljetter till matchen samt 3 000 kronor i fickpengar som du kan använda till vad du vill. Resan avgår den 1:a mars och hemresa den 4:e mars.

Du kan endast vara med i tävlingen en gång och det är endast en person som kan vinna denna resa.

Gå till NordicBet för att göra en insättning och vara med i utlottningen

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 1 november, 2012