Gör en insättning hos NordicBet och du kan vinna en El Clasico-resa

Fram till och med den 11:e november har du möjlighet att vara med i utlottningen av en resa till Spanien och se ett av världens häftigaste derbyn när Real Madrid och Barcelona som möts i ett El Clasico på Santiago Bernabéu!

För att vara med i utlottningen så gör du helt enkelt en insättning på minst 200 kronor fram till den 11:e november. Pengar som du kan använda för att betta på dagens heta möten i den Allsvenska toppstriden eller varför inte på nästa veckas matcher i Champions League? Du väljer helt själv.

Ha du inget konto sedan tidigare? Då får du ytterligare 100% i bonus på din första insättning hos NordicBet, upp till 1000 kronor. Så varför inte slå två flugor i en smäll? Att vara med i utlottningen av en häftig fotbollsresa och dessutom få extra mycket pengar att spela för. Det är nästan så att det inte kan bli bättre än så.

Det ingår ipriset

I resan ingår det flyg, hotell för tre nätter, två biljetter till matchen samt 3 000 kronor i fickpengar som du kan använda till vad du vill. Resan avgår den 1:a mars och hemresa den 4:e mars.

Du kan endast vara med i tävlingen en gång och det är endast en person som kan vinna denna resa.

Gå till NordicBet för att göra en insättning och vara med i utlottningen