Julkalendrar för oddsspelare

Ta del av spelbolagens julkalendrar och julerbjudanden för att få extra värde som oddsspelare nu i december. Vi har listat spelbolagens bästa julerbjudanden för dig som gillar att betta. 

Glenns julkalender hos Unibet

Unibet – sprider julstämning med Glenns julkalender. Daglig lucköppning med alltifrån freespins, bonusar och mycket mer bakom luckorna.

Betsafe – räddar julen åt alla som tror tomten kommer utebli. Här kan du vinna dina egna julklappar i fyra separata veckorace. Satsa på odds och samla poäng till veckoracen där kontanter står på spel! Samtidigt deltar du i en extra tävling där de som samlat in mest poäng under alla veckoracen belönas med prylar och VIP-paket.

Spana även in Betsafes tävling där du kan vinna en VIP-resa för två och få se Manchester City mot Burnley.

Ladbrokes – har samlat olika julodds. Tror du att du vet vilken singel som blir juletta i Storbritannien eller vilken bok som kommer sälja bäst i jul? Då hittar du oddsen hos Ladbrokes!

Expekt – utmanar med en klurig uppgift. Är du skicklig och har turen på din sida så kan en Nissan GT-R bli din. Anmäl dig till tävlingen och spela sen fyrlingar, den spelare som först får in 20 fyrlingar i rad vinner bilen. Tröstpriser ges till dem som får in mellan 10 och 19 fyrlingar i rad. Glöm inte läsa villkoren innan du tävlar.

Redbet – bjussar på ett nytt odds erbjudande varje dag i sin julkalender. Där hittar du också specialkampanjer för både casino och poker.

betsson – delar ut julklappar varje dag. Håll utkik så kanske det dyker upp något som passar dig som gillar betting.

Paf – lottar ut massor av priser varje dag. Skrapa dagens lucka för att vara med i utlottningen av kontanter, bonusar eller freespins. Om du öppnar luckan är du dessutom med i deras dagliga utlottning av en safariresa i Sydafrika. Om du spelat hos Paf för riktiga pengar de senaste 3 månaderna är det gratis att delta.