Kanonodds på Liverpool – Arsenal

Liverpool - Arsenal oddsboost

888sport har boostat oddsen rejält på lördagens stormöte i Premier League mellan Liverpool och Arsenal. Läs mer nedan hur du kan ta del av kampanjen.

Redan i den andra Premier League-omgången har vi en högst otippad ”seriefinal”, om man nu vill vara lite fräck. De enda två lagen med full pott efter två spelade matcher är nämligen Liverpool och Arsenal. Och de två storlagen gör upp på Anfield med avspark 18:30 nu på lördag. Hemma är Liverpool erkänt starka, inte minst om man ser tillbaka på förra säsongen, samtidigt som Arsenal inte riktigt övertygat trots att man håvat in tre poäng. Liverpool är därmed storfavorit i detta möte.

888sport boostar oddsen rejält på stormötet

Nu kan du spela på denna stormatch till superodds hos 888sport. Spelbolaget kör en kampanj på denna match och har boostat oddsen rejält. Vad sägs om att spela på Liverpool till 8,00 istället för 1,49 eller på Arsenal till hela 41,00 istället för 5,75. Kampanjen gäller för ett spel och därmed kan du endast ta del av en av dessa två oddsboostar.

Kampanjen gäller för dig som ännu inte har ett konto hos 888sport. För att ta del av kampanjen så skapar du ett konto genom länken nedan. Gör sedan en insättning på minst 100 kronor med koden 888BO och betta på matchen för 50 kronor på din favorit att vinna inom ordinarie matchtid. Går ditt spel in så kommer oddset att boostas och betalas ut enligt ovanstående. Beloppet du vinner på denna oddsboost kommer att betalas ut som ett antal gratisspel värda 100 el 200 kr styck, motsvarande summa som du vinner

Här tar du del av kampanjen hos 888sport

Så tar du del av kampanjen i sin korthet

  1. Skapa ett konto med länken ovan/under
  2. Sätt in 100 kr och ange koden 888BO
  3. Betta för 50 kr på vem som vinner inom ordinarie tid
  4. Går spelet in så boostas ditt odds och summan betalas ut i gratisspel

Här tar du del av kampanjen hos 888sport

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 21 augusti, 2019