Last Man Standing-tävling hos Paf

:paf-logo:För att just du skall få åka på denna resa gäller det att vara längst kvar i :paf:s Last Man Standing-tävling som startar 13 april (NHL-slutspelets första omgång). Som en extra bonus bland er som deltagit men dessvärre åkt ur vår Last man standing har vi adderat in en extra NHL-resa som vi lottar ut bland alla deltagare.

Den första omgången är redan igång, men på måndag den 18:e kan du anmäla dig till den andra omgången. Gå in på :paf:.com och spela ?10 per match. Matchen kan du hitta klockan 13:00, varje matchdag.

Lyckas du då pricka in resultatet går du vidare till nästa dag. När det endast en person kvar i tävlingen är den avgjord. Men om alla åker ur, under en dag, går alla vidare till nästa dag per automatik. Tävlingen har bara en vinnare som endast kan utses på ett sätt, det gäller att pricka in rätta resultat.

Priser

NHL-resa till Toronto för två personer, sammanlagt tre resor för två personer. En resa för två personer till de båda omgångarnas Last Man standing. Vi lottar ut ytterligare en resa bland alla som deltagit i Last Man Standing. Man kan bara vinna en resa per person.

Regler för kampanjen

Erbjudandet gäller under tiden 13 april – andra omgången är klar. Vinstresan är personlig, och kan ej säljas eller bytas till kontanter eller spelpengar. Paf-anställda och dess nära anhöriga får ej delta i kampanjen. Vinnarna underrättas personligen, och publiceras på :Paf:.com med förnamn och första bokstaven i efternamnet samt hemort.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 14 april, 2011