Massor av spel på Portugal-Sverige

På lördag kväll ska Sverige försöka ta ytterligare ett steg mot VM i Sydafrika. Spelbolagen satsar hårt på matchen och vi har plockat ut en del trevliga specialer på matchen Portugal – Sverige.
:Expekt: – Skräller Sverige i Portugal?
Uppladdningen har börjat inför Sveriges mycket viktiga VM-kvalmatch i helgen. Hur klarar sig blågult mot Portugal utan bl.a. Zlatan och Linderoth? En svensk vinst ger just nu hela 6.00 gånger pengarna!

Portugal – Sverige 1,60 – 3,45 – 6,00

Superlördag på :Betway: – Ladda inför VM-kvalet!
Få högre odds på tre av lördagens allra hetaste VM-kvalmatcher, inklusive drabbningen i Porto mellan Portugal och Sverige. Dessutom kan du dubbla din vinst med ett specialspel på Sveriges match, plus en specialare på Montenegro-Italien och ett hett ackumulatorspel.

Portugal – Sverige 1,60 – 3,40 – 5,75

Nagelbitarmatch – :bwin:
Tre dagar kvar till ödesmatchen och spänningen, förväntan, nervositeten, ja, kalla det vad du vill, stiger. Hur går det för Sverige mot Portugal? Det är vi som är högoddsarna! Just nu tror bara 5 procent av bwins spelare på svensk seger.

Portugal – Sverige 1,55 – 3,55 – 5,75

5 000 kronor i potten på Portugal – Sverige hos :Sportingbet:
Allsvenskan är bara en dryg vecka bort men innan dess ska vi spela VM-kval borta mot Portugal på lördag, en extremt viktig match om vi ska ta oss till VM 2010 i Sydafrika.

Sportingbet vill ge dig lite extra spänning när du ser på matchen och ger dig chansen att tippa när matchens första mål görs och tävla om potten på 5 000 kronor! Allt du behöver göra är att tippa för 100 kronor och du får lämna in ditt gratisspel och chansen att vinna 5 000 kr!

Så, gå bara in på :Sportingbet:, klicka in dig på deras VM-kvalsida och lämna ditt tips och du kan vara den som kammar hem hela vinsten på lördag kväll!

Hos spelbolagen hittar du förstås också fler odds, specialspel och andra VM-kvalmatcher.