Nordicbet lottar ut ytterligare en El Clásico-resa

  • 100% upp till 500 kr
  • Omsättningskrav 6x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om NordicBet
  • Fokus på nordisk sport.
  • Odds på lägre divisioner och serier.
  • Norskt spelbolag grundat 2002.

Spela för minst 2 000 kronor mellan den 20 och 29:e februari hos Nordicbet och du kan bli den lyckligt lottade som vinner en exklusive resa för två där ni får se Barcelona mot Real Madrid i El Clásico.

För att ta del av erbjudandet så gäller det helt enkelt att spela för minst 2 000 kronor via Nordicbets sportsbook eller livebetting. Och glöm inte bort att du även kan spel via din mobil. När du har spelat för 2 000 kronor är du sedan med ulottningen av denna fantastiska upplevelsen.

Erbjudandet startar idag och gäller till och med den 29:e februari. Det innebär att du då kan spela på en massa intressanta matcher i Champions League  och Europa League nu i veckan. Och till helgen har vi flera kanonmatcher att se fram emot och spela på. Så detta erbjudande kunde inte passa bättre än just nu.

Har du inte ett konto sen tidigare så ger Nordicbet just nu 110 % procents bonus på din första insättning upp till 1100 kronor. Ett tidbegränsat erbjudande, så det gäller att passa på.

Gå till Nordicbet för att registrera ett konto eller för att spela

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 20 februari, 2012