Nytt bonuserbjudande hos Expekt

  • Gratisspel upp till 1500 kr
  • Omsättningskrav 1x, minsta odds 1.80
  • Läs mer om Expekt
  • Över 20 år i branschen.
  • Svenskgrundat.
  • Stort utbud & bra odds.

Expekt har förbättrat sitt tidigare välkomsterbjudande och ger nu ett riskfritt spel upp till 1000 kronor, utan omsättningskrav!

Expekt har verkligen tagit i ordentligt denna gång. Tidigare fick nya spelare ett riskfritt spel värt 250 kronor som välkomstbonus, men nu har spelbolaget förbättrat bonusen fyra gånger om och ger nya kunder ett riskfritt spel upp till 1000 kronor istället och dessutom utan krav på omsättning!

Så gör du för att hämta hem bonusen:

1. Skapa ett konto hos Expekt och fyll i din uppgifter.

2. Gör en insättning med kort eller banköverföringar.

3. Lägg ett spel pre-live eller live dom singelspel eller kombinationsspel, varje spel måste i kupongen måste ha minst tre utgångar.Skulle spelet sedan inte gå in får du upp till 1000 kronor tillbaka, pengarna du får tillbaka har inget omsättningskrav vilket innebär att du kan ta ut dem på en gång.

Gå till Expekt för att hämta din bonus

Kolla in Expekts ny webbplats

För att förbättra spelupplevelsen hos Expekt har nu spelbolaget lanserat sin nya site, med ett nytt och fräscht utseende. Det ger dig mer än en anledning till att besöka Expekt och ta del av dera förmånliga erbjudanden och kampanjer.

Till Expekt

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 16 augusti, 2013