Oddsboost: 100x pengar på Sverige mot Spanien

Spanien - Sverige oddsboost i EM-kvalet

Efter mötet mot Malta så kommer Sverige att ställas mot Spanien i EM-kvalet. Spanien är givna favoriter och nu kan du betta på Sverige till hela 100 gånger pengarna i matchen hos 888sport samt inkassera en bonus på 500 kronor.

Spanien är givna favoriter hemma mot Sverige EM-kvalet nästa vecka. Dock är det ett Spanien som inte övertygat helt fullt än så länge och med en frånvarande tränare. Ger detta Sverige en chans att skrälla tro? Som vi vet har Janne Andersson skapat ett lag som kan besegra jättar, exempelvis som i VM-kvalet senast. Ger detta Sverige en bra chans? Nja så långt kanske man inte vill gå men det beror också på oddset.

Hos spelbolaget 888sport så har de boostat oddset till hela 100 gånger pengarna att Sverige skulle besegra Spanien. Och det göra sken mycket mer intressant. Spelbolaget har samtidigt också boostat ett spel på Spanien till 6,00.

Så får du superoddsen

Dessa superodds kan du ta del av hos 888sport om du skapar ett konto hos spelbolaget genom länken nedan. Då ska du sätta in 100 kronor med korden 888BO. Sedan ska du betta på att något av lagen vinner matchen på det vanliga oddset och betta för 50 kronor.

När du gör din insättning på 100 kronor så kommer du även att belönas med en insättningsbonus på 500 kronor. Notera dock att det är endast spel med riktiga pengar som gäller för denna kampanj.

Här kan du ta del av oddsboosten hos 888sport

Detta gäller för oddsboosten

Vinsterna för oddsboosten kommer att betalas ut i flera gratisspel. De gratisspelen du får är på 200 kronor och 100 kronor. Hur många du får beror på hur mycket du vinner på ditt spel. Du kan betta för mer än 50 kronor men då kommer summan över 50 kronor att baseras på det vanliga oddset som spelbolaget har satt på matchen.

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 6 juni, 2019