Oddsboost: Chiefs (6,00) vs 49ers (5,00) i Super Bowl

Super Bowl 2020 oddsboost

Det är inte bara Unibet som har boostat oddset på helgens Super Bowl. Även 888sport har tagit fram en oddsboost du kan ta del av som ny kund hos spelbolaget. Betta på Chiefs till oddset 5,00 eller 49ers till oddset 6,00.

Här kan du ta del av oddsboosten

888sport har boostat oddsen på Super Bowl

888sport har nästan tredubblat oddset på helgens Super Bowl. Spela på att Chiefs vinner till 5,00 (tidigare 1,79) eller på 49ers till oddset 6,00 (tidigare 2,04). En kampanj som spelbolaget har kört ut till alla nya kunder hos spelbolaget. Och för att ta del av denna kampanj så följer du helt enkelt nedanstående guide.

Här kan du ta del av oddsboosten

Så får du oddsboosten på Super Bowl

Tid som behövs: 5 minuter

För att ta del av oddsboosten på Super Bowl hos 888sport så följer du nedanstående guide.

 1. Skapa ett konto hos 888sport

  För att ta del av denna kampanj så behöver du skapa ett konto hos 888sport med länken ovan. Och detta är en kampanj som endast är tillgänglig för dig som inte kund eller inte varit kund hos 888sport tidigare.

 2. Sätt in pengar på kontot

  För att ta del av denna kampanj behöver du ha pengar på ditt nya kontot. Sätt då in minst 100 kronor på ditt konto och ange koden 888BO.

 3. Lägg ett spel på din favorit

  När du har satt in pengar på ditt nya konto så är du redo att betta på din favorit att vinna Super Bowl. Leta upp matchen hos 888sport och lägg sedan ett spel på din favorit att vinna med 50 kronor som insats. Spelet lägger du på det vanliga oddset.

 4. Så boostas oddset

  Går spelet in så kommer oddset att boostas. De boostade oddsen räknas endast mot 50 kronor och betalas ut i gratisspel.

Här kan du ta del av oddsboosten

Skribent: Jonas Hellberg

Jag håller dig uppdaterad om vad som händer i sportvärlden, med fokus på de bästa oddsen just nu. För min egen del ligger fotboll och framförallt Premier League varmast om hjärtat. Sen tänder man givetvis till när Sverige ska göra upp i mästerskap, oavsett om det handlar om skidor, ishockey, handboll eller fotboll.

Skriven den 31 januari, 2020