Oddsboost: Dortmund – Barcelona

Dortmund - Barcelona oddsboost

Champions League-gruppspelet inleds denna vecka och det firar 888sport med boostade odds på stormötet mellan Dortmund och Barcelona. Få hela 21,00 om Dortmund vinner hemma eller Barcelona tar en bortaseger till oddset 11,00.

Vi är inne i en riktigt spännande period just nu. Säsongerna har precis kickat igång och med det även Champions League-gruppspelet denna vecka. Vi har många intressanta möten att se fram emot som Dortmund – Barcelona som gör upp i grupp F. Ett stormöte mellan två giganter som kommer att sätta tonen för grupp F. Dortmund har inlett säsongen starkt och har hemmafördel mot ett Barcelona som har mer att bevisa efter sin säsongsinledning. Vilket lag tror du går vinnande ur denna batalj?

Nu kan du betta på stormötet mellan Dortmund och Barcelona till superodds du inte hittar hos något annat spelbolaget. 888sport har nämligen boostat oddsen rejält och ger dig hela 11,00 om Dortmund vinner matchen eller 21,00 på Barcelona.

En oddsboost 888sport erbjuder till alla som skapar ett konto just nu. Efter du skapat ett konto sätt då in 100 kronor med koden 888BO. Sen bettar du på vinnaren inom ordinarie matchtid med minsta insats 50 kronor.

Ta del av oddsboosten här

Så tar du del av oddsboosten:

  1. Skapa ett konto med länken ovan.
  2. Sätt in minst 100 kr med koden 888BO.
  3. Betta på vinnaren av matchen inom 90 minuter för 50 kr.
  4. Går spelet in får du motsvarande summa i gratisspel.

Gratisspelen du vinner om spelet går in kommer att delas upp mellan summor på 100 kronor och 200 kronor. Spelar du för mer än 50 kronor så kommer endast 50 kronor att matchas mot de boostade oddsen.

Ta del av oddsboosten här